Regelbok

Monster & Magi som PDF
Monster & Magi som kostnadsfri PDF

Här kan du öppna och spara den något förkortade (175 s.) digitala versionen av Monster & Magi, som tillhandahålls helt gratis. Dokumentet saknar den tryckta bokens bilder.

Denna version av regelboken innehåller kapitel 1-7, det vill säga alla regler samt alla monster, besvärjelser och magiska föremål – allt som behövs för att spela Monster & Magi!

Öppna PDF:en

Tillsammans med våra äventyr öppnar detta klick dörren till en dramatisk, dråplig och dräpande fantasyvärld helt utan kostnad!

Tryckt version

Den tryckta boken är 220 sidor lång och har ett färgrikt och stämningsfyllt omslag i mjukt band. Inlagans runt 80 originalbilder gör det till ett sant nöje att bläddra i boken. Det finns cirka 30 sidhänvisningar i den löpande texten, så att läsaren enkelt kan hoppa mellan relaterad information i bokens olika delar.

I boken återfinns dessutom de inspirerande och matnyttiga kapitlen Spelledarens information, Råd till spelaren och Rollspelsexempel, men också en fem sidor lång engelsk-svensk ordbok samt ett fem sidor långt register. Beställ den från Bokus eller direkt från Togo Galthus äventyr.

Bokuppslag i Monster & Magi
Uppslag i kapitlet Råd till spelaren med ett par av Markus Wandes teckningar.

Köp boken

För den som vill ha den fullständiga versionen av regelboken, men i digitalt format, finns den tillgänglig på DriveThruRPG.