Monster & Magi

Monster & Magi Omslag

Beställ boken från Bokus!

Monster & Magi är ett fantasyrollspel som öppnar dörren till en ändlös värld av äventyr.

Det är ett enkelt men fylligt rollspel som med varm hand bjuder in nybörjaren till rollspelets outtömliga värld. Samtidigt bygger spelet på det klassiska och möjligen oslagbara regelsystemet som erfarna spelare hela tiden återvänder till.

Boken är 220 sidor tjock och rikt illustrerad med ca 80 originalbilder. Grundläggande regler etableras pedagogiskt, medan mer öppna regler och diskussioner väcker läsarens inspiration. Spontana kommentarer saxade från internet beskriver spelet vidare:

”Inga konstigheter.” ”Nära de klassiska utgåvorna.” ”Som introduktionsspel fungerar det över förväntan.” ”Skrivet på ordentlig svenska med ordentlig pedagogisk ådra.”

Monster & Magi kan köpas från vanliga internetbokhandlare som Bokus eller direkt från Togo Galthus Äventyr.

  Köp Monster & Magi

Monster & Magi innehåller beskrivningar av cirka 100 besvärjelser och 150 monster, samt ett otal magiska föremål.  Boken har ett fylligt register, en engelsk-svensk ordbok, och flera matnyttiga avsnitt med råd och tips.

En något förkortad (175 s. lång) version av regelboken tillhandahålls utan illustrationer som kostnadsfri, digital version. För den som vill ha hela boken med bilder fast i digitalt format, finns det att köpa på DriveThruRPG.

Till rollspelet publiceras regelbundet kostnadsfria äventyr. I skrivande stund finns det 18 officiella och inofficiella moduler – genomarbetade, speltestade och i medeltal över 40 sidor långa.

Postat